Zowel dicht bij huis als in de Drôme

Elke week biedt heelwat mogelijkheden om de beentjes te strekken. De Holsbeek kern wordt dus op vele plaatsen gespot. Op zondag 10 Juni stonden een aantal discipelen van Bertho, samen met nog wat andere HRC-ers, aan de start in Wezemaal.
Een pittig parcours en warm weer: wat is meer nodig om eens goed af te zien op een zondag!!!

Dezelfde dag, maar gelukkig reeds om 8h30 werd na een verjaardagsliedje voor 2 van de aanwezige lopers het startschot gegeven voor “Les Balcons de la Drôme”, een trailke in het Zuiden van Frankrijk in een piepklein boeregat (Piégros La Clastre).
De eerste km loopt nog behoorlijk. Vanaf daar beginnen de potige klimmen, single tracks, steile afdalingen…….Supporters Lien en Claudia zorgen ervoor dat Karina, Walter, Donny en Ronny onderweg wat water toegestopt krijgen. Want zowat 14km duurt er lang!! Ondertussen had de organisator/speaker ook door dat er warempel 4 Belgen aan de start stonden. En nog meer toeval, zijn 2 kinderen wonen in Belgie: één in het Waals gedeelte, één in het Vlaams gedeelte….Na de podiumceremonie van Karina (2de V3) was het tijd voor een pint, en een namiddagje BBQ’en.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •