Lyon: HM & M langs Saône en Rhône

Klaar voor loslooptochtje op zaterdag met wie reeds ter plaatse was
In het weekend van 7 Oktober trok een 31-koppige HRC delegatie zuidwaarts voor de halve – en volledige marathon. Hierbij het verslagje van Jan (waarvoor dank) , die vanaf de zijlijn moest toekijken.

“Zelf geblesseerd, maar daarom omgetoverd tot enthousiaste supporter.
Hoewel de dag voor de marathon een prachtige na-zomerdag was en er uitgebreid werd ge-city-tript startte de dag van de marathon nogal druilerig. Gewapend met een paraplu en een steevast plan van wandelen en metro’s heb ik samen met Liesbeth en Inga geprobeerd iedereen een warm hart onder de riem te steken tijdens de verregende calvarietocht. Alle gelaatstrekken en lichaamstalen toonden dat het geen simpele marathon was, maar de meet lonkte en een hapje en tapje achteraf deed de stramme spieren deugd. Proficiat aan alle deelnemers en op naar de volgende….”

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •