FuraLoop

Op zaterdag 12 mei liep ik samen met George en Marc de Furaloop in Tervuren. Na lange discussies werd er voor de “10 Miles” gekozen. Het weer was zonnig en tamelijk warm. De start werd gegeven om 14uur. Heel snel waren we in het ZoniĆ«nwoud. We liepen langs dreven en groene “valleien”, door het Arboretum en langs de Koninglijke wandeling. Het heuvelachtige parcours (met o.a. 2 steile hellingen rond 12-13 km) was prachtig en niet te druk. George en ik hebben 6 km samen gelopen. Marc bleef ietwat achter om te genieten van de stilte. Dan is George sneller gaan lopen. Hij was in form. We hebben elkaar teruggezien na de aankomst. We waren tevreden van onze prestatie en van het parcours. Een aanrader! Na en douche zijn we op de markt van Tervuren beland waar we lang gezeten hebben op een aangenaam terras. Het was een fijne dag!!!!
(met dank aan schrifster Colette)

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •