Genieten van Venetie van het Noorden – Dwars door Brugge

Zondag 13 mei 2018, moederdag en ook Dwars door Brugge. Met enkele snelheidsmodellen hadden we er wel zin in. Het is altijd tof als je een doel hebt en zeker als dat doel een mooie loop is, een haalbare afstand met wat uitdaging, volledig plat en in ideale weersomstandigheden. Voor Marion was het zelfs al de derde keer en deze editie bleek weer verrassend anders dan de vorige.
De animatie onderweg mocht er zijn: de scouts met een mega fanfare op de Grote Markt en enkele schlagerzangers die vermoedelijk op eigen initiatief de lopers entertainden. We pikten ook verschillende sculpturen mee van de triƫnnale vloeibare stad die we langs ons parcours konden spotten.

Het beste van al waren natuurlijk onze super enthousiaste supporters, Dirk en Ward, zij hebben waarschijnlijk meer dan 15 km afgelegd om ons heel regelmatig toe te schreeuwen. We hebben het samen gehaald, “well done ladies!!”, en we hebben er samen een Brugse Zot op gedronken! Als dat niet voor herhaling vatbaar is.
(met dank aan schrijfster Mit)

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •