LevensLoop Leuven 2017 (22 en 23 April)

Levensloop 2017UPDATE:

29  M/V AL BETAALD VOOR LEVENSLOOP. OP NAAR > 30

Dit jaar kiezen we als loopclub er voor om mee te doen met de Levensloop van Stichting tegen Kanker op 22 en 23 april in Heverlee!

Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker.

Teams lossen elkaar 24 uur lang af, tijdens een estafette rond een parcours. Hiervoor laten ze zich sponsoren. Er staat telkens minstens 1 persoon van het team op de piste. Levensloop is geen competitie!

Alle leden, maar ook familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd om het HRC team te vervoegen. Lopen, joggen, waggelen, wandelen……het kan allemaal!

Dit jaar gaat het event door op het militair oefenterrein, gelegen recht tegenover de kazerne. Er wordt zowel een verharde (ca.2.8km)  als onverharde (ca. 2.4km voor de freaks) route voorzien op het domein. ’s Nachts wordt de route wat ingekort om het volledig verlicht te houden.

Hoe meedoen?

  • Deelname kost 10 euro per persoon, ongeacht hoeveel kilometer je loopt. Inschrijven doe je via de website van Levensloop (onder team “HRC”). Klik hier op de link.
  • We willen ook graag de 24u rond krijgen, dus we vragen ook om via deze link aan te geven wanneer jij komt lopen. Dus graag 2x inschrijven (1x voor Levensloop, 1x voor HRC)