Marathon van Brugge

Straks staan nog een paar HRC’ers voor hun najaarsmarathon. Kris VH sluit het jaar af in Valencia, en Anne-Mieke staat volgende week paraat in ItaliĆ«. Maar zondag ll. stond Brugge aangevinkt bij Philippe, Pascal en Thalia.

Na de start ging het richting de Vesten, gekend bij elk die al eens gestart is Dwars door Brugge. Vandaar ging het richting Lissewege en Zeebrugge. De terugweg verliep via Oostkerke en nog een stukje Damse Vaart om binnen te komen langs de reien en aan te komen op de Grote Markt.

Voor Thalia was het een geweldige intrede op de Markt als winnares in 3h11’31”. Ondertussen vocht Philippe tegen de 4h grens die net te hoog gegrepen was. Pascal liep continu een stukje voor de 3h45 ballonnen en eindigde sterk in 3h41. Proficiat aan alle 3!.

En een dank U wel aan alle HRC-ers ter plaatse die vanop de fiets het trio aanmoedigden en door de moeilijke momenten hielpen.