Brussel (Halve) marathon

Piet, Tuur en Michiel trokken vorig weekend richting hoofdstad voor een rondje over de hele of de halve afstand. Hierbij hun verslag:
“Een koude ochtend in bxl. De eerste koude ochtend! Gelukkig geen regen! Maar wel heuvels… Tuur, Michiel en Piet wisten op voorhand dat het een pittige wedstrijd ging worden!
9u, het startschot van de marathon. Piet wou zijn persoonlijk record verbeteren. Het werd op vlak van tempo een zeer vlakke wedstrijd voor hem. Maar naar het einde toe wogen de heuvels toch door! Gelukkig stond op de juiste momenten onder andere supporter Thalia klaar om de marathon tot een goed einde te brengen! 3u04min later overschreed Piet de meet aan het Jubelpark! Doel bereikt!

10u30, Tuur en Michiel trokken zich op gang voor de halve marathon. Door wat verkeersperikelen en de massa was het halen van de start al een Huzarenstuk. De eerste kilometers werden daardoor wat sneller afgelegd dan gepland. Wat maakte dat de wedstrijd nog zwaarder werd… Tuur kwam over de meet na 1u33. Niet veel later kwam ook Michiel over de meet. Zijn eindtijd was 1u33.42.”

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •