RUN & BIKE in Sterrebeek


Zondag 4 november stonden Marc, George, Ward en Colette aan de start van de Run & Bike in Sterrebeek, een organisatie van CXl6, de lokale triathlon club. Hieronder een kort verslag van Colette:

We waren ingeschreven als 2 gemengde ploegen (George oorspronkelijk als vrouw, met Marc en Ward met Colette) of eentje met ervaring in de discipline en ééntje zonder 🙂 We kozen zonder twijfelen voor de lange afstand (16 km), 2 keer de zelfde ronde. Het weer was zonnig (6 graden om 10uur, wel warmer tegen de middag). De briefing werd gegeven om 10u40. Dan mochten de fietsers 1 km verder staan, aan de top van de eerste heuvel. De fietsers ( George en Colette) zijn dan vertrokken met hun helm op. Boven bleek het dat ze de enige waren met een helm. Te laat!

Na 5 minuten (start stipt om 11uur gegeven) is Ward als eerste van ons groepje verschenen, kort daarna gevolgd door Marc. De twee HRC-teams liepen/fietsten lange tijd kort bij elkaar door het mooie landschap : velden, heuvels en uitzicht op het golfterrein.
We waren allemaal wel te warm aangekleed (vooral George en Colette met hun helm). Op het einde van de eerste rond hebben Ann en Britt (Marc zijn fan club) ons gered door de helm over te nemen, oef!
Op dat moment liepen wij (Ward en Colette) nog voor maar net op dit punt hebben Marc en George ons ingehaald (Colette moet nog haar fietstechniek verbeteren). Zij hebben het strategisch gespeeld door veel afwisselingen en zijn ze ong. 2 minuten voor ons aangekomen (beweren ze ). We waren allemaal blij van onze prestatie (vooral George en Marc).

In de zaal hebben we nog genoten van een drankje en Ann heeft ons verwend met lekkere koffiekoeken. George heeft nog een jas gewonnen aan de tombola (alhoewel hij niet het goede nummer had).
Het was een leuk event … en een aanrader voor de liefhebbers!

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •