Eerste Mei sprokkels

Oversteek Semois in Trail du Jambon
Terwijl Greet aan de slag is op de marathon van Kopenhagen en Joeri in Maastricht (meer info volgt ), en een antal dames richting Brugge trekt, was Mei reeds een drukke maand.

Heel wat HRC -ers – met de bende van Berthold bij uitstek – trokken naar de Bosloop in Oud-Heverlee op om vertrouwde paden te genieten van Heverleebos.

De stoere jongens trokken naar La Bouillonnante (50km) waar Jonathan (12de) en Herman de zware uitdaging overwonnen. Tim weet nu dat het geen makkie is, maar het vizier is reeds op 2019 gericht. @Tim, “Is er geen weddenschap afgesloten dat volgend jaar onder de 7h gaat”?

Amper 16km stond op Ward zijn menu, maar de “Trail du Jambon” zorgde voor ca. 1000hm, en een zeer pittige start ( lees KLIM!!!). Na 50′ passseerde Ward boven aan de 5km ( de eerste passeerde na 28′). Maar zoals steeds leek het alsof hij amper zweet en afziet. En naarmate de wedstrijd vordert, schuift hij steeds verder op naar voor, ook op deze 16km zwoegtocht.
Na 2h22 en een verfrissende oversteek van de Semois op 600m van de aankomst in Membre was ook deze uitdaging een feit, en een extra paragraaf in Ward zijn nog pril trail-bestaan.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •