Van her en der (Egmond a/ Zee, Wezemaal, Olne)

Dit weekend trokken een aantal HRC dames onder toezicht van Paul richting Egmond aan Zee.
De Halve Marathon is één van de grote klassiekers in Januari. Zand, wind , duinen, al dan niet guur weer…al deze ingredienten maken er een lekkere Nieuwjaarscocktail van. Wie nog wat in het duister tast omtrent de conditie kan ook inschrijven voor de de kwart marathon (10.5). Aniek, Sabine en Paul vonden een kwartje dus voldoende. Kirsten, Gerda en Monique wilden genieten van het langere werk en overleefden afstand, strand en duinen wonderwel. Het is nu enkel nog wachten op hun relaas!!!

Dicht bij huis stond de eerste editie van de Wijngaardbergtrail op het programma. Tom B. lijkt eindelijk terug verlost van de knieperikelen en werd beloond met een mooie 2de plaats op de korte afstand (7km).

Voor Jonathan waren de afstanden in Wezemaal ongetwijfeld veel te kort, dus trok hij richting Olne voor “Le trèfle à 4 feuilles”. Hij hield het bij 3 lusjes, en het werd een leuke, harde strijd met zijn “copain” Rik waarbij Jonathan uiteindelijk aan het langste eind trok.

Delen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •