Leden gespot in het Zuiden des land

Na een terug  succesvolle Leuvense Night Run met zowat 1600 deelnemers – en nog in waves –  en heel veel helpende clubhanden  ondanks een zeer regenachtige avond – komt het normale loop- en jogging seizoen langzaam terug op gang.

Zaterdag stond Ronny H aan de start van de 13km trail van Bievre. Een 2de editie maar perfect  wat organisatie betreft ( bevoorrading, bewegwijzering). Top. En doenbaar. Modder, single tracks, klimmen, dalen, maar niet zo zwaar als Herbeumont of Membre.

Op zondag trokken  Claudia & Donny, en Walter & Karina richting Dinant voor de 12k van de Descente de la Lesse. Het was de 40ste editie van één van de pareltjes die reeds zo lang stand houdt samen met de Crêtes de Spa en L’ Ardennaise. De geest van Spiridon is er nog steeds aanwezig. Het blijft een klassieker.

In  Luik stonden  Stephanie, Marnix en Josy aan de start van de halve Beerloversmarathon: 20.5k voor het goede doel .Perfect weer, gezelschap, voorbereiding en sfeer. Kortom helemaal HRC zoals het is 👍🍺👍